Bortskaffelse af gamle biler

Bortskaffelse af gamle biler

Uanset om du har lige købt en ny bil eller er flyttet til et kvarter, hvor du ikke længere har brug for eller brug din nuværende bil, kan spørgsmålet om, hvad at gøre med en gammel bil være en skræmmende. Der er dog mange muligheder for dine ubrugte bil. Sælge det til en uønsket masse, er donere til velgørenhed, genanvendelse eller at have en auto recycler afhente det et par.

Instruktioner

1 sælge en gammel bil til en uønsket masse. Uanset hvilken tilstand dit køretøj er i, er der nogen derude, der kunne sætte det (eller det er dele) til god brug. Junk masser findes i næsten hver by og tilbyder full-service bil køb, hvilket betyder, at de vil komme bugsere din bil væk, så at du ikke behøver at. En i dit område finder du plukke N Pull's Cash For Junk biler webside (Se referencer). Hvis din stat eller by ikke findes på listen, kan du besøge www.junkyards.com, som køber junk biler på linje.

2 donere din bil til en velgørende organisation. Nogle non-profit har mulighed for at sælge en bil eller dele heraf, så de vil acceptere brugte biler som en form for donation til velgørenhed. Denne donation er også fradragsberettigede. Offentlig radio (National Public Radio og offentlig tv-tjeneste) acceptere køretøjer som en del af bil tale Bil Donationen Program (Se referencer). Frivillige of America, som leverer tjenester til børn og ældre, accepterer også, bil donationer på linje.

3 Freecycle din bil til naboer. Freecycle.org er et nationalt netværk af mennesker, der forsøger at holde lokale deponeringsanlæg klar ved uddeling uønskede elementer, i stedet for at smide dem væk. Tilmeld dig for tjenesten i dit nabolag ved at besøge deres hjemmeside og sende en liste til at disponere over din bil. En lignende service, www.abcfree.com, er også tilgængelige i nogle byer.

4 udnytte en auto genbrug selskab. Auto genvindingsvirksomheder er magen til skrammel masser, kun de vil ikke betale for din bil. De vil imidlertid trække det væk og bortskaffe det med uden beregning for dig. For at finde én i dit område, kan du besøge www.a-r-a.org.

Related Articles