Chevrolet Express ABS problemer

Chevrolet Express ABS problemer

Chevrolet Express har meget høj pålidelighed rapporter fra Edmunds.com, men har minder om det blokeringsfrie bremsesystem (ABS) og teknisk servicebulletiner (TSB) udgivet af producenten. Disse ABS problemer vedrører alt fra ABS-lampen periodisk kommer ud på tryk akkumulator sprængning og adskillelse fra hubben bremse.

Defekte boliger sikkerhedsventil

2003 Chevrolet Express har en tilbagekaldelse på ABS-bremser på grund af en defekt boliger sikkerhedsventil, der berører mere end 68.000 Chevrolet biler herunder Express. Ifølge Repairpal.com, blev Express fremstillet med boliger relief ventiler, der ikke opfylder specifikationerne. O-ring tætning er briste, forårsager ABS bremser til at kræve, at operatøren til at lægge mere pres på bremsen til at få ABS til at arbejde ordentligt. Defekte boliger relief ventil på ABS bremser også tilskrives tabet af bremsevæske forårsager ABS bremser ikke at arbejde. Express ejere skal tage denne Chevrolet van tilbage til forhandler skal tage sig af hjemkaldelsen ABS.

Tryk akkumulatoren revner

Mere end 155.000 Chevrolet køretøjer er tilbagekaldes, fordi ABS bremser har et stort problem med tryk akkumulatoren, herunder Chevrolet Express. Tryk akkumulator sprængning og adskillelse fra hubben ABS bremse forårsager de halvtosset komponenter at skyde fra den under transport af Express og sårer mennesker tæt på varevognen. Denne krakket tryk akkumulatoren forårsager også den hydrauliske væske til at sive fra ABS bremser forårsager bremse booster til kort kredsløbet. ABS-bremser vil ikke arbejde og kan oprette en ulykke under normal drift af Express. Express ejere skal tage van forhandleraftalen har hjemkaldelsen korrigeret.

ABS advarsel lys problemer

Edmunds.com rapporterer, at 2007 Chevrolet Express har to TSBs offentliggjort på van på grund af en ABS advarsel lys problem. ABS-lampen fungerer intermittently når der er problemer med bremserne, eller når der ikke er noget problem med bremserne. Denne advarsel lys problem kan forhindre Express ejer servicering ABS-bremser, fordi han ikke tager advarselslampe alvorligt. Problemet ABS tilskrives ikke et specifikt problem, men andre elektriske problemer kan påvirke konsol eller lys på Express. Express ejer skal tage Chevrolet forhandleraftalen når problemet ABS opstår for at sikre når advarselslys belyse, han ved, at der er et problem med ABS-bremser.

Related Articles