Hvordan man bruger en mandolin hånd Slicer

Hvordan man bruger en mandolin hånd Slicer

Kokke, der bruger en mandolin hånd pålægsmaskine i køkkenet til skive grøntsager har en effektiv mad-prep værktøj, der vil skive og julienne grønsager i forskellige tykkelser og former. Jobtilbuddene Anbefalet brug og pleje af din mandolin slicer til at sikre, at du bruger det korrekt. På grund af de skarpe knive på mandolin, kan skade forekomme let hvis du bruger det skødesløst. Brug en mandolin hånd slicer til at forberede dine yndlingsopskrifter friske grøntsager og frugter.

Instruktioner

1 Vælg grøntsager og frugter, du ønsker at skive med mandolin slicer. Grøntsager og frugter, som skive godt indeholde kartofler, gulerødder, løg, peberfrugter, agurker, tomater, squash, æbler og citrusfrugter.

2 Placer de fødevarer du skær i en salatslynge og vaske dem under koldt vand.

3 Flyt fødevarer til Skærebrættet og skræl dem, hvis nødvendigt. Skræl kartofler, gulerødder, løg, agurker, squash, æbler og citrusfrugter. Skær peberfrugter og æbler i halve, og skære kerner med skrælle kniv.

4 sæt mandolin slicer på Skærebrættet. Indsæt de blade, du ønsker at bruge — Vælg fra Skive og julienne vinger i forskellige størrelser. Angive tykkelsen på mandolin slicer til en tykkere eller tyndere indstilling, afhængigt af hvor tyk du ønsker at opdele dine frugter og grøntsager.

5 Placer tilberedt frugt eller grøntsag på toppen af mandolin slicer og tryk på plast mad indehaveren udlæg i toppen af maden. Indehaveren af mad har små faner strækker sig fra bunden, som du skubbe til maden. Når du skubbe indehaveren af fødevarer i fødevarer, kan du derefter forstå toppen af indehaveren af mad og skubber mad gennem udsnitsfilteret uden at beskadige dine fingre på vingerne.

6 skub mad ned den skrå top af mandolin slicer fra den øverste kant til den nederste kant. Løft mad mad indehaveren og skub det oven på mandolin slicer igen. Fortsætte med udskæring mad på denne måde, indtil du skive hele stykke. De snittede mad vil akkumulere under mandolin slicer.

7 løft mandolin pålægsmaskine, og øse op den snittede mad. Læg maden i en skål.

8 Fortsæt udskæring i fødevarer, ændre vingerne eller indstillingen tykkelse indtil du forberede alle fødevarer du behøver. Flyt fødevarer fra under slicer til at holde området fri for yderligere skiveskåret fødevarer.

9 hold i assorterede frugt og grøntsager adskilt i separate små skåle, eller placere dem alle sammen i en stor skål.

10 Fjern den udskæring kniv grundigt når du er færdig med udskæring din fødevarer. Vaske mandolin udsnitsfilter og vingerne i hånden med sæbevand straks efter du er færdig med at bruge det. Tørre udsnitsfilteret godt og lægge det væk.

Related Articles