SunCatcher håndværk ideer

SunCatcher håndværk ideer

SunCatcher håndværk ideer

Solfangere kan være en af en række hængende elementer, der afspejler og forbedre lyset fra solen. Tilbringe en eftermiddag med familien at gøre solfangere til at hænge rundt i huset, i windows, udenfor på terrassen eller i træer. De tilføjer en uventet gnistre til din dag og er nemme at lave.

CD Suncatcher

Gøre flere solfangere ud af gamle cd'er og hænge i et træ eller føje gnistre til din terrasse. Du kan enten lim to cd'er sammen, skinnende side ud, og derefter binde bånd eller streng gennem dem til at sløjfe tre eller fire sammen. Eller du kan lave enkelt solfangere ved at knytte glitter kontakt papir til ikke-blanke side og dekorere med sprudlende kontakt papir udskæringer. Binde et bånd igennem og hænge på forskellige niveauer. Når de spin, masser af smukke refleksioner.

Beaded Suncatcher

Glam op et vindue med en beaded suncatcher. Vælge 25 til 30 af din favorit farver af sprudlende gennemskinnelige perler, tråd og sikre dem omkring en tomme fra hinanden med 2-1/2 fod af 20-gauge wire, derefter wrap omkring en lille krydderi eller medicin flaske til at danne en spiral æg form. Fjerne flasken og hænge med fiskeri wire.

Prisme Suncatcher

En af de smukkeste solfangere er en prisme suncatcher. Bruge gamle lysekrone krystaller eller købe glas prismer på en antik butik. Binde dem med fiskeri wire og hænge dem på forskellige niveauer i et vindue, der får masser af sol. Solen vil gøre lys dans på tværs af vægge i smukke mønstre.

Farverige Suncatcher

Føje farve til en kold grå dag med en simpel suncatcher. Rive et stykke bagepapir ca 6-8 inches lang. Brug en blyantspidser eller tabel kniv til at gøre oliekridt spåner i voks side. Læg et stykke bagepapir ovenpå med voks sider sammen. Jern med et varmt jern indtil voks og farveblyanter holde sammen. Skær det i uanset ønskede figur. Sommerfugle eller hjerter er bare et par ideer. Streng et bånd gennem et lille hul i toppen og hænge. Tilføje en farvet byggeri papir ramme i samme form, hvis du ønsker.

Related Articles