Human behandling for mider

Mide refererer til en gruppe af insekt-lignende organismer, der er parasitter eller skyllevæsker. Der er mange forskellige typer af mider, mest som aldrig kommer i kontakt med mennesker. Men nogle bide eller irritere mennesker og kan have en negativ indvirkning på helbredet hos deres ofre. Mider meget sjældent overføre sygdomme, men som minimum de kan være til gene og kan forårsage alvorlige hudirritationer. .

Typer af mider

En mide, der kan forårsage problemer for mennesker er husstøvmider. Ifølge hjemmesiden Illinois Department of Public Health er de fleste mennesker diagnosticeret med allergi over for hus støv faktisk allergiske over for disse små (usynlige for det blotte øje) skabninger. En anden sådan væsen, kløe mide, byttedyr efter insekter, men mennesker kan blive bidt, hvis de kommer i kontakt med halm eller græs, der huser disse bugs. Bider forlade kløende røde mærker, der ligner et udslæt.

Effekter

Gnaver og fugl mider foretrækker deres navnebror værter, men vil bide mennesker, hvis en gnaver eller fugl er ikke tilgængelig. Disse bider forårsage ofte hududslæt hos mennesker. En anden mide, der angriber mennesker er chigger mide. Chiggers faktisk skære ind i huden og injicere hud-fordøje spyt, så de derefter kan suge flydende huden op. Området på huden derefter bliver betændt, hærder og klør. Fnat-mide er en anden fælles mide, der angriber mennesker. Ifølge University of Kentucky College i landbrug er fnat den mest almindelige og vigtigste tilstand hos mennesker som følge af en mide angreb. Disse bugs graver sig ned i huden og lægge æg. De kan forårsage alvorlig kløe og udslæt i deres menneskelig vært.

Identifikation

For at bestemme den passende behandling for en mide problem, bliver en person nødt til at finde den egentlige årsag til irritation af huden. Grundigt inspicere områder hvor eksponering kan være opstået. Desværre, mider er meget lille, så kan ikke findes. Det næste trin er således at konsultere en læge. Hun vil kunne hjælpe med at diagnosticere hud betingelsen ved at skrabe det ramte område og undersøge disse afskrab til bevis for mider.

Behandling

Din læge vil foreslå pesticid behandlinger, hvis du har fnat. Hun vil fortælle dig at blødgøre huden ved badning for at tillade korrekt penetration af behandlingen. Følg dette med den aktuelle pesticidudbringningsudstyr. Nogle produkter, der anvendes til at behandle denne mide angreb omfatter lindate, permethrin eller crotamiton. Hvis udslættet viser sig for at være på grund af chigger mide, kan en sæbevand bad efterfulgt af anvendelse af en aktuel antiseptisk salve være alt, hvad der er nødvendigt. Hvis kløe er generende, kan en person bruge en lokalbedøvelse til at få nogle lettelse. Behandling for chigger bid bruges også til støv og gnaver/fugl mide bider. Alle disse mider, men skal også fjernes for at forhindre kontinuerlig bid og sundhedsspørgsmål.

Forebyggelse/løsning

Støvsugning er en vigtig del af at eliminere mider. Nogle gnaver og fugl mider kan fjernes blot ved støvsugning alene. Det kan også hjælpe med andre mider. Alle sengetøj, gardiner og betræk bør vaskes i varmt vand og derefter regelmæssigt rengøres. Nogle mider kan udelukkes ved forsegling indgangspunkter. Chiggers kan være frastødende ved hjælp af insektbekæmpende med 7 pct. til 30 pct. DEET på de græsklædte områder rundt om i hjemmet. Regelmæssig græsslåning og ukrudtsbekæmpelse fjernelse modvirker også nogle mider. Forebyggelse af mide angreb er baseret på regelmæssig vedligeholdelse af dit hjem.

Related Articles