Gule blade på min engel fløj Begonia

Gule blade på min engel fløj Begonia

Engel fløj begonia er en lang-blomstrende plante, der trives i halvskygge. Blomsterne er lyserøde eller røde og planten er høj for en begonia på 12 til 15 inches i højden. Blomstringen begynder i maj og kan vare indtil oktober. Engel fløj begonia er en ideel stueplante; Det kan også dyrkes udendørs i plantageejer kasser eller blomsterbede. Formen af dens blade er kilden til navnet, som de koniske yndefulde punkter. Begonier i landskabet kan opleve flere dyrkning problemer.

Fattige hepper

Engel fløj begonia er ofte formeret ved at skære. Stiklingerne har brug for masser af tid til at dyrke en bred rodsystem, før de kan transplanteres. Af hensyn til handel dette er ofte ikke tilfældet, og din begonia kan være et utilsigtet offer for tidlige salg. Stiklinger behøver mindre vand mens rodnet og et soilless potning mix. Hvis skæring blev flyttet ind i en potning mix og vandes for tidligt, vil bladene gule og falder af.

Leaf Spot og andre svampesygdomme

Leaf spot er en af mange svampesygdomme. Svampen er overført via sporer, som kan transporteres på vinden eller i vanddråber. Så snart de finder en fugtig, varmt sted de blomstre og i sidste ende frugt. Leaf spot kan lave huller i bladene, misfarve kanterne, skabe en mosaik effekt eller blot dreje bladene gule. Du kan anvende en fungicid, men en bedre kontrol metode er kulturel. Repot begonia i en jord blanding med halv tørv, der vil minimere mængden af fugt i jorden. Begonier, der dyrkes indendørs kan placeres i et rum med en ventilator til at minimere fugtighed. Aldrig vand begonier fra toppen; Placer en lang vanding tud i bunden og vand rødderne kun.

Chok og miljø

De fleste planter vil opleve chok, når de flyttes, og angel wing begonia er ingen undtagelse. Stød kan forårsage plante blade til gul. Stød kan være fra transplantation eller flytte planten et andet sted hvor temperatur, luftfugtighed og belysning er forskellige. Planten bør ikke placeres i et vindue i fuld sol som dette kan få det til at misfarve. Begonia kræver varme, hvilket betyder den indendørs begonia ikke bør være i nærheden af en air condition. De udendørs anlæg bør behandles som en årlig i kolde klimaer eller flyttet indendørs til at undgå gulfarvning bladene.

Dårlig dræning

Engel fløj begonier værdsætter jævnt fugtig jord. Når planterne er potteplanter skal de have god dræning; rødder sidder i vand inviterer rot. Det samme er tilfældet med planter i jorden. Tung lerjord ikke vil dræne tilstrækkeligt og anlægget vil blive mættet, hvilket kan føre til blad misfarvning, som anlægget viser tegn på sygdom. Selvfølgelig, kan bladene misfarve når der er ikke tilstrækkelig vanding, men det er normalt ledsaget af shrivelling og tørre kanter.

Mealybugs

Disse pansrede små insekter sugende skadedyr. De lægger deres mund dele for at afgive bud stængler og ny vækst og suge ud den dyrebare sap. Dette kan forårsage anlægget til at miste sin sundhed som sap indeholder kulhydrater eller plante sukkerarter begonia behov for fortsat vækst. Over tid en tunge angreb af mealybugs vil mindske plantens kraft og kan forårsage blade til at misfarve og slippe. Tab af blade yderligere mindsker begonia's energi, som det kan ikke længere behandle solens energi i fotosyntesen.

Related Articles