Ventil dæksel maling ideer

Ventil dæksel maling ideer

Dækslet til ventilen er placeret under motorhjelmen af en bil til dækker maskine, beskytter dem mod snavs og debris. Maleri denne del af motoren er populære, når det kommer til lokket ud biler med brugerdefinerede maling og tilbehør. Der er en række måder til at male disse ventildæksler, lige fra forskellige designs til farver, der mener noget til bilens ejer.

Maling et flag

Ventildæksler er ofte malet som flag i et bestemt land. Dette er populære, fordi ventildæksel er ofte rektangulære, et flag, og er en unik ting at se, når du åbner motorhjelmen af en bil med bil maskiner omkring den malede flag, selv. Flag-malet ventildæksler er mest populær i biler, der er væddeløb i begivenheder, som ejerne føler de virkelig har brug at repræsentere deres land.

Bilens farve

En enkel, men populære valve cover design er at matche bilen til ventildæksel under motorhjelmen farver. For eksempel, ville en Bordeaux farvet bil give en Bourgogne farvede ventildæksel, at gøre det synes som om ydre af bilen var tilsluttet hvad dækker selve motoren. Men hvis bilen er en lysere farve, som gul eller hvid, det er nok bedst at vælge en anden ventil farve maling design, da låget bliver beskidt.

Logo design

Maleri logo af din bil på dækslet til ventilen er en anden populær maling idé. Antallet af ventiler og hestekræfter kan endda være stencileret på denne ventil dækslet maling design samt, at give alle, der leder på motor alle de oplysninger, de behøver at vide om magten i den bil, du kører.

Related Articles