Hvordan man bruger en manuel choker på en bil

Hvordan man bruger en manuel choker på en bil

Klassiske biler, der driver rov elektronisk styrede brændstofindsprøjtning ofte bruge en manuel choker til at variere blanding af brændstof og luft. En manuel choker er en mekanisk enhed, der forbinder en Udtrækkelig knop i førerkabinen via et kabel til en metalplade inde i karburatoren. Metalpladen flytter til at forøge eller formindske mængden af indsugningsluft for at give den optimale brændstofblanding for motoren. Effektiv brug af en manuel choker kræver en forståelse af mekanismen, og virkningerne af ændringer i temperatur på brændstof.

Instruktioner

1 træk manuel choker knop for at formindske luftindtaget og give en rigere brændstof-til-luft-forholdet, før du starter tændingen. Justere mængden af choker du trække afhængig af motorens temperatur. Flere brændstofdampe er til stede i en varm motor, der kræver mindre choker.

2 træk ud choker knop mere til en kold motorstart, eller på en kold dag. Mere brændstof dråber og mindre brændstofdampe er til stede i en karburator på en kold dag, så du har brug for flere choker.

3 Tænd for tændingen og starte motoren. Justere brændstof-til-luft-forholdet mellem brændstofblandingen leveret til bilen motoren ved at skubbe manuel chokeren langsomt som motoren varmer op til driftstemperatur.

4 Lyt til motoren til at bestemme, om du har brug at finjustere manuel choker holdning. Justere positionen choker, hvis du høre motoren gøre en stammen eller sputtering støj.

5 træk ud choker lidt til Marker hvis motoren kræver mere brændstof. Skubbe chokeren lidt for at tjekke hvis motoren kræver mere luft. Lytte til motoren efter hver justering at høre i chokeren effekt på motoren til at bestemme den korrekte choker holdning til en glat støj.

6 skub til manuel choker i efterhånden som bilen motoren varmer op. Skub til manuel choker i fuldt når bilen motoren når en normal driftstemperatur, normalt kun et par minutter.

Related Articles