Elementære studerende internetsikkerhed

Elementære studerende internetsikkerhed

Internettet er en fantastisk ressource til undervisningsbrug, cool online spil og møde pennevenner. Men det går også uden at sige, at rovdyr lurer på internettet. Ved at angive regler børn skal overholde ved at holde Internet privilegier, kan forældrene tage let, men nødvendige skridt til at beskytte deres børn mod faren.

Ingen personlige oplysninger

Forældre skal vægt at børn ikke fortælle folk de kender kun online personlige oplysninger såsom deres adresser, telefonnumre, skoler, navne på venner, sport hold de spiller på skolebus numre de ride og hvor de får ud af bussen.

Ingen billeder

Ikke at tillade billeder flyver over for alt det er Facebook og MySpace. Den virkelighed, at forældre skal formidle til elementære studerende er dog at de ikke skal dele billeder online med folk de kender kun online.

Forældrenes opsyn Chat

Elementære studerende internetsikkerhed

Det er OK for forældre eller værger at skulder surf, når en elementære studerende er i et chatrum. I virkeligheden, hvis du ønsker at holde dine børn fra spontant informationsdeling de ikke bør, skal du være tæt nok på computeren til at holde øje med hvad der kommer på tværs af skærmen.

Ikke opfylde Offline

Elementære studerende internetsikkerhed

Vi har alle hørt og læst skrækhistorier om bortførelse af børn, som aftalt at mødes en online ven på på offlineplacering. Dele disse historier med dine elementære børn, så de kan fuldt ud forstå faren ved sådanne møder.

Fortæl en voksen

Elementære studerende internetsikkerhed

At holde en åben linje for kommunikation mellem forælder og barn gælder for brug af computeren så godt. Sørg for at dine børn kender de kan komme til dig, hvis der sker noget upassende eller utilpas, mens de er online.

Må ikke hente

Elementære studerende internetsikkerhed

Børn er ikke tænker på sikkerhedsspørgsmål, når de er online. Meget malware og mange vira er bevidst knyttet til downloads rettet mod børn. At beskytte din computer og til at beskytte dine børn i at se noget, der kunne være narkotikarelaterede eller simpelthen alt for sexet, Sørg for at dine børn ved at bede om tilladelse før overførsel.

Related Articles