Hvordan at vide, en ægte antikke cameo

En cameo er en perle, hardstone, shell eller et andet stof, der havde været hugget for at vise en figur eller scene, normalt (men ikke altid) med kontrasterende farver for baggrund og forgrund. De blev først slidt i det gamle Rom. I renæssancen, var antikke eksempler remounted i omfattende nye indstillinger af guld og emalje. I den 17 og 18 århundrede, blev kunsten at cameo genoplivet af feinschmecker fyrster. Masseproducerede eksempler blev købt som turist stykker i 1800-tallet, og de forblev populær indtil 1940.

Instruktioner

1 undersøge indstillingen. Dette er måske den nemmeste måde at dating en cameo. Et godt eksempel, der fastsættes i guld. Brocher, se på pin. Hvis det er en sikkerhed fange, er det en relativt moderne eksempel. Også overveje stilen af mount. Fra 1820 gennem til moderne tider, de fleste gæsteoptrædener fik en klassisk indstilling (fordi de blev købt af turister i Italien), ofte med et reb-lignende design omkring den ydre kant. Inden da inkluderet mounts ofte emalje og juveler.

2 kig på cameo, selv. Hvad er det lavet af? Meget tidligt gæsteoptrædener blev hugget fra semi-ædle sten, derefter, fra middelalderen igennem til 1700-tallet, hardstones såsom onyx blev brugt. En type af pink og hvid agat kaldet sardonyx var populære i 1800-tallet, og det var et ønske om at efterligne sardonyx, som førte til brug af konkylier mod de sidstnævnte fjerdedel af århundredet. Du kan nemt skelne en shell cameo, fordi det vil have en konkav tilbage.

3 Undersøg udskæringen. Hvordan sprød og subtile er detaljerne på gardiner og hår? Nogle gæsteoptrædener ville have været hastigt slået ud af svende, mens andre blev værker af kunstnere. På skallen gæsteoptrædener er hoveder i profil generelt senere i dato end fuld tal.

4 overveje ansigt på cameo. Disse har tendens til at ændre subtilt over tid. Hvis du ser en næse eller en frisure, som minder dig om en 1950s' fashion katalog, så er det sandsynligvis en 1950s cameo.

Related Articles