Hvad er Pulsatilla?

Pulsatilla, også kendt som pasqueflowers, engen anemoner eller prairie røg, er en urteagtige flerårig indfødte til tørt græsland på tværs af USA, Europa og Asien. Pulsatilla kan nå op til 18 inches i højden og har feathery blade, violette blomster og gule støvdragere. Efter blomsten har blomstrede, drej længe behårede trådene knyttet til frugt til en silke-lignende konsistens. Når vinden blæser, ligner de røg, derfor navnet "prairie røg." Pulsatilla indeholder saponiner, som er fytokemikalier; tanniner, klassificeret som polyphenoler; og flygtig olie, som er en blanding af kulbrinter og iltet forbindelser.

Bruger

Pulsatilla anvendes til behandling af øjenproblemer såsom grå stær og urinvejsinfektioner, og menes at sænke arteriel spændinger og mindske respiration. Pulsatilla bruges også til krampagtige smerter af både mandlige og kvindelige reproduktive system og menes også at lindre hovedpine og hoste. Det er undertiden bruges som et beroligende middel til at fremme søvn. Ifølge Christopher Day, dyrlæge, homøopatisk medicin virker på et princip kaldes "lov om tilsvarende," siger, at et stof kan producere symptomer i et sundt legeme kan helbrede lignende symptomer i en syge krop; Han citerer brugen af pulsatilla til hunde med kløende hud.

Formering

Du skal så pulsatilla frøene i midt-til slutningen af August i en skyggefuld del af haven ved hjælp af en vækstmediet af seks dele tørv, én del vermiculit og en del perlite. Når planterne er dukket op gennem jorden, skal du dække dem med glas. Pulsatilla frø tage normalt fra en til seks måneder til at spire. I slutningen af efteråret eller før den første frost, bringe planterne indendørs om vinteren. Hvis udplantningsplanterne er opstået, omplante dem til et solrigt sted, placere dem 8 til 12 inches fra hinanden. Returnere de planter, der endnu ikke har planter til deres tidligere område og transplantation nogen stiklinger til et solrigt sted i efteråret.

Dosering

Når det bruges som en te for at lindre respiratoriske problemer, bør du indgyde ½ til 1 tsk af de tørrede pulsatilla urt med 1 kop kogende vand, lad det stejle i 15 minutter og drikke infusionen tre gange om dagen. Når du bruger pulsatilla som en tinktur for hudproblemer, bruge 1-2ml tre gange om dagen. Pulsatilla spray, tabletter, piller og salver er tilgængelige online og i naturlige fødevarebutikker.

Advarsler

Pulsatilla er giftigt i store doser og kan forårsage koma, åndedrætsbesvær, kramper og kvælning. Du bør undgå at røre ved en frisk pulsatilla plante, som det kan irritere huden. Ifølge Creighton University Medical Center, bør gravide kvinder ikke tage pulsatilla, fordi det kunne forårsage aborter og har også vist sig at afbryde vækst af en voksende foster.

Related Articles