Concealer for Acne tilbøjelig hud

Concealer for Acne tilbøjelig hud

Acne-liggende hud kan være svært at skjule. Så meget som du ønsker at skjule irriterende bumser, ønskede ikke yderligere irritere dem med en masse make-up. Der er flere over-the-counter concealers på markedet så effektivt maske pletter. Nogle er medicineret for at give stærkere acne forebyggelse.

Proactiv medicineret Concealer

Tillid til acne mærke Proactiv fremstiller en medicineret concealer for at bekæmpe pletter, mens den skjuler. Formlen er olie-fri og indeholder svovl, den samme ingrediens i Proactivs raffinering maske spot behandling. Svovl hjælper bums at helbrede mens absorbere olie. Det også hjælper med at forebygge yderligere udbrud i området behandlet, og kan forhindre fremtidige ardannelse. En 7g tube koster ca £11, 2010.

Clinique Acne Solutions Clearing Concealer

Clinique's Acne løsninger linje blev udviklet af en hudlæge udtrykkeligt med henblik på behandling af acne uden receptpligtig medicin. Som en del af linjen Acne løsninger lover denne creme concealer at kæmpe pletter samtidig naturligt udseende dækning, der aldrig kager. Denne olie-fri concealer er infunderes med en 1 procent salicylsyre løsning; de fleste acne-kamp produkter indeholder en 2 pct. løsning. Som et resultat, er dette blidere, men stadig effektive. Fås i tre nuancer til at matche en bred vifte af hudtoner, og en grøn til at reducere forekomsten af rødme i pletter. Det koster ca £8.

Murad Acne behandling Concealer

Murad Acne behandling Concealer vandt "Allure" magazine Editors Choice Award for bedste Concealer for pletter. Denne stick concealer indeholder salicylsyre for at bekæmpe pletter, så det dækker dem op. Concealer er olie-fri, så det ikke vil forårsage yderligere udbrud. Murad siger, at 86 procent af brugere i kliniske studier, så klarere hud inden for to uger. Denne concealer kommer i tre nuancer til at matche en bred vifte af hudtoner: lys, medium og medium mørk. Det koster omkring £13 per stick.

Læger formel skjule Rx læger styrke Concealer

Læger formel hævder dette varer op til 12 timer. Denne cremet concealer indeholder ingen medicin, men er ekstra stærke til at give varig lydefri dækning. Lidt rækker langt; Klem lidt på hånden og ising på pletter. Blend indtil plet er skjult. Dette produkt kommer i fem nuancer, herunder en blød grøn og blød gul for at modvirke rødme af bumser. Pris pr. tube er omkring £5.

Dermablend glat overbærenhed Concealer

Hvis du ønsker en tung concealer, der ikke indeholder medicin, er en anden god mulighed Dermablend glat overbærenhed Concealer. Denne tunge concealer dækker pletter og bliver på huden uden at falme. Det virker også til at tilsløre undereye cirkler, ar, rosacea og modermærker. Det fås i fem nuancer, og koster ca £13.

Related Articles