Hvordan man opbygger en militær Foot Locker

Hvordan man opbygger en militær Foot Locker

Militære mund garderobeskabe anvendes som opbevaringskasser hvor soldater kan holde deres ejendele. Udtrykket "foot locker" kom fordi kasserne ligne små garderobeskabe og holdes ved foden af sengen. Militære mund skabene er bygget til at være meget robust, så de sidste i lang tid og holde dine ejendele sikkert. De tilføjer en robust, historiske look til ethvert rum og tilbyde ekstra lagerplads. Du kan finde en gammel militær foot locker på en antik butik, garage salg eller ejendom salg, eller du kan opbygge din egen.

Instruktioner

1 klip krydsfiner. Brug krydsfiner, der er 3/4 tommer tyk og kontrol for at sikre, at træ er ikke skæv. Klip to stykker, der er 38 1/2 inches af 17 inches, to stykker, der er 17 inches af 17 inches, to stykker, der er 15 1/2 inches af 15 1/2 inches, to stykker, der er 10 inches af 15 1/2 inches, heldragter er 15 1/2 inches af 38 1/2 inches og et stykke er 17 3/4 inches af 40 inches.

2 Saml boksen. Bruge 38 1/2 inches af 17 inches og 17 inches af 17 inches stykker til at oprette en rektangel med de lange stykker klemt inde mellem de korte sider. Anvende trælim på hver side og tryk sammen. Sikre rektangel med mindst fem drywall skruer på hvert hjørne.

3 anvende lim rundt i kanten af 15 1/2 inches af 38 1/2 tommer stykke krydsfiner. Dette stykke vil passe stramt i bunden af boksen du lige har oprettet. Fastgør det med drywall skruer.

4 gøre rum. På 15 1/2 inches af 15 1/2 inches brikker af krydsfiner, måle fra kanten og laver mærker på 7 3/8 inches og 8 1/8 inches. Bruge en T-pladsen til at tegne linjer parallelle til kanten. Anvende lim på de lange kanter af 10 inches af 15 1/2 inches stykker krydsfiner og sted mellem de firkantede stykker på de streger. Drop disse inde foot locker mod siderne for rum, der glider.

5 Fastgør låget. Beslutte, hvor du ønsker din hængsler, baseret på deres størrelse og foranstaltning for at sikre de placeres jævnt fra siderne. 17 3/4 inches af 40 inches stykke krydsfiner er låget til din foot locker. Sikre hængslerne på plads ved hjælp af skruer, der passer til din hardware.

6 personlig din footlocker. Tilføje en lås i front Center og håndtag på siden og sikre overensstemmelse med producentens anvisninger. Du kan male eller pletter din foot locker. For et rustikt, antik look, kan du nød træ efter maleri med sandpapir og en hammer.

Related Articles