Sådan adstadige en kat før en Vet udnævnelse

Sådan adstadige en kat før en Vet udnævnelse

Gå til dyrlægen er en stressende situation for hvilken som helst kat, der igen kan skabe en stressende situation for dig. Hvis din kat bor indendørs, kan forlader huset for en dyrlæge besøg få hende til at blive ophidset. Beroligende din kat, før du gøre turen kan hjælpe gøre oplevelsen mere behagelig for jer begge. Dyrlægen kan ordinere en medicin før tid for dig at give din kat, før du sætter hende.

Instruktioner

1 Pak din kat i et håndklæde således at kun hovedet viser. Lægge håndklædet flade og indstille din kat midt i den. Opdrage de to sider og lægge oven på hinanden. Hvis det er muligt, have en hjælper holde katten, når hun er svøbt i håndklædet. Dette medvirker til at tilbageholde din kat, så han ikke kan løbe væk.

2 Placer tommel- og pegefinger på hver side af kattens kæbe, på bagsiden af hendes mund. Løfte sit hoved tilbage, så hendes næse er i luften og tryk forsigtigt indtil hun åbner munden.

3 brug pegefingeren af anden hånden til at åbnes kattens mund bredere ved at trykke ned på hendes underkæben, lige under hendes tunge.

4 Indsæt den pille eller sprøjte væske på bagsiden af din kat tungen. Forsigtigt lukke munden på hende med den hånd, der holder hendes kæbe åben og massere hendes hals indtil hun sluger. Dette bør tage blot et par streger.

5 give din kat en behandling for at jage den dårlige smag af beroligende. Sætte hende i hendes kat bærer og give hende til at slappe af indtil det er tid til at forlade til dyrlægen.

Related Articles