Sådan installeres en porcelæn flisegulv Over en betonplade

Sådan installeres en porcelæn flisegulv Over en betonplade

Porcelæn fliser er dybest set en sværere, højere kvalitet version af keramiske fliser. Begge er ler-baseret, og begge kræver en meget stærk, solidt underlag at forhindre revner efter flisen er lagt. Hvis du flisebelægning et træ undergulv, bør du lægge cementboard over krydsfiner til at få denne fast overflade, men hvis du flisebelægning en betonplade, du allerede har fået bare om den bedste underlag, du kan ønske. Det er vigtigt, at pladen ikke er revnet eller smuldrende, og er meget ren, tør og fri for forhindringer, før du starter.

Instruktioner

1 Mark i midten af hver væg på betongulv, ved hjælp af din blyant og målebånd. Med en hjælper, strække en kridtstreg snap over midten af gulvet i én retning, mellem to omhandlede varemærker. Fastgør linjen.

2 strække snap linje i den modsatte retning, skærer den første linje. Lægge en tømrer square i skæringspunktet mellem strengen og den tidligere snappede linje for at sikre de to linjer ved 90 grader (en ret vinkel). Flytte strengen, hvis nødvendigt. Fastgør linjen. Du skal have fire lige rektangler markeret på den betonplade.

3 fordelt tynde sæt mørtel på nogle få firkant feet hvor to linjer skærer hinanden. Tryk porcelæn gulvfliser i retning i de fire hjørner dannes af dem. Sætte plast flise afstandsstykker mellem fliserne.

4 sæt resten af fliser, bygge off midt dem og bruge linjerne som guider. Sætte afstandsstykker mellem dem alle. Brug din score og snap flise cutter til at skære fliser på væggene til at passe. Lad fliser sæt natten over.

5 Fjern afstandsstykkerne. Brug din injektionsmørtel float til at tørre injektionsmørtel over flise ansigt. Tryk på injektionsmørtel i linjer mellem fliserne mens klemme det ned i ansigtet.

6 Lad injektionsmørtel sidde i linjerne for fem til ti minutter. Brug en fugtig svamp til at tage op overskydende injektionsmørtel. Tillad injektionsmørtel til angivet til 48 timer før du bruger ordet.

Related Articles