Sådan skjules et klimaanlæg kondensator

Sådan skjules et klimaanlæg kondensator

Et klimaanlæg kondensator er en væsentlig del af en centralvarme og air conditioning system, der tager plads i en gård. Disse store, metal objekter kan være en skamplet for byen på en ellers maleriske landskab. Skjule kondensatoren er en løsning på dette problem, når du skjule det på en måde, der blander ind i landskabet.

Instruktioner

1 Placer et dække over enheden for at skjule det, som er en billig løsning. Fjern dækslet i de varmere måneder når klimaanlægget er i brug.

2 installere et hegn lavet af en have espalier omkring enheden. Bruge espalier som et sted for at plante vinstokke i hængende som trompet vinstokke eller vedbend, som i sidste ende vil vokse til at dække området. Det er også muligt at dyrke tomater, pole bønner, ærter og nogle typer af meloner fra espalier.

3 plante en række af modne buske eller planter i et mønster, der skjuler kondensatoren. Hvis modne planter ikke findes, forlade nok plads mellem buske for dem at vokse til deres fulde størrelser. Stedsegrønne buske som enebær eller boxwood giver året rundt fuld dækning, mens lilla buske, forsythia og rose af Sharon giver højde og i det mindste en form for dækning på alle tidspunkter af året. Høje pyntegræsser giver også mulighed for anlægget.

4 oprette en barriere omkring kondensatoren ved hjælp af et lag af høje kampesten og klipper. Tilføje planter og blomster foran klipper for farve. Placer en bænk, fuglebad, værftet kunst eller en anden funktion, som tilføjer til udseendet.

5 opbygge et lukket område med tilsætning af vægge, der strækker sig fra siden af dit hus. Design væggene til at blande sig med dit hjem, ved hjælp af samme sidespor typer og farver.

Related Articles