Hvordan man laver en sæbe skærebord

Hvordan man laver en sæbe skærebord

For den hjem soapmaker er der ingen undgår den besværlige opgave at skære frisk formstøbt sæbe i barer. Mange dedikerede soapmakers henvende sig til køb eller gøre en soap-skæremaskine til at mindske byrden af denne proces. Men, disse maskiner er meget dyrt. I 2010 gik prisen begyndte på £32 for en grundlæggende, små mitre boks sæbe cutter og priser så højt som flere tusinde dollars for en lille industrielle-grade sæbe cutter. DIY-minded soapmaker kan i stedet foretage en soap-opskæring og formning tabel til at hjælpe med at forenkle sæbe-cessen.

Instruktioner

1 skrue bordben til de fire hjørner af en af krydsfiner plader ved hjælp af en boremaskine og 5-tommer træ skruer. Du kan ønske at skabe drill guide huller i bordben på forhånd at fremskynde dette skridt. Dette gør den rå base for sæbe-skærebord; Når du vende det oprejst i bunden af tabellen skal være stabil og sikker. Hvis det er vaklende, skrue benene på strammere.

2 måle og markere 5-tommer mærker hele vejen ned 5-fods two-by-four. Skær 3-tommer dyb slots på disse mærker med saven. Gentag dette med den anden 5-fods two-by-four. Disse two-by-fours vil gøre sideskinner på skærebord.

3 måle og markere 3-tommer mærker ned 4-fods two-by-four. Skær 3-tommer dyb slots på disse mærker med saven. Gentag dette med den anden 4-fods two-by-four. Disse two-by-fours vil gøre ende skinner på skærebord.

4 Vedlæg sideskinner til tabellen basere så bunden af slots skåret i trin 2 er flugter med den øverste tabel. Bore tre 3 1/2-inch skruer igennem two-by-fours og i tabellen base på hver side, således at de er jævnt fordelt.

5 Vedhæft ende skinnerne til tabellen basere så bunden af slots skåret i trin 3 er flugter med toppen af tabellen. Bore tre 3 1/2-inch skruer igennem two-by-fours og i tabellen base på hver side, således at de er jævnt fordelt.

6 placere Formica på indersiden af skinnerne på bordet base. Skubbe det med dine hænder, så at det er på plads. Du kan fjerne dette stykke mellem partier af sæbe til at vaske tabellen ud. Det andet stykke krydsfiner går på toppen af sæbe blanding når du formning og saltning et parti af sæbe. Klemme det på plads ved at placere jævnt C-klemmer omkring omkredsen af sæbe-støbning og skærebord.

Related Articles